Ozobot

‘s Werelds kleinste programmeerbare robotje. Geschikt vanaf groep 3 tot en met de middelbare school. Programmeer door kleuren en lijnen te tekenen of codeer digitaal op de computer of tablet. Klinkt ingewikkeld? Simpeler dan Ozobot kan bijna niet!

Lees hier meer!

Intelino

De Intelino combineert traditioneel speelgoed met slimme, educatieve technologie. De eenvoudig te gebruiken treinset leert jonge kinderen de basis van het programmeren, maar is daarnaast ook erg uitdagend voor kinderen vanaf 7 jaar door het gebruik van de app. Tevens is de programmeerbare trein te gebruiken op de standaard, traditionele houten treinsets.

Lees hier meer!

Qobo

Qobo is een kleutervriendelijke programmeer robot vanaf 3 jaar! Deze Nederlands sprekende slak-robot is te programmeren doormiddel van programmeer-puzzels en leert kleuters de basis van het programmeren op een zo spelenderwijs mogelijke manier. Daarnaast wordt het kind uitgedaagd om in oplossingen te gaan denken. De Qobo slak is voorzien van een interactief gezicht welke begint te lachen wanneer je het aanraakt, een luidspreker en een slakkenhuis voorzien van LED verlichting. Tevens biedt de bovenkant van Kobo de mogelijkheid om bouwstenen zoals die van Lego te monteren. Zo kan de programmeerbare slak gepersonaliseerd worden naar ieders fantasie!

Lees hier meer!

Robobloq

Maak kennis met de constructie robots van Robobloq! Deze STEM robots worden als uitdagende bouwpakketten geleverd en zijn in minder dan een uur in elkaar te zetten. Via de app, die te gebruiken is op iOS & Android smartphones en tablets, kun je de robots programmeren, opdrachten uitvoeren en vrij laten manoeuvreren.

Lees hier meer!