BREED INZETBAAR

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Ozobot. Dit robotje van nog geen 3 centimeter in diameter brengt vanaf groep 3 leven in de Techniek & Wetenschap lessen. Lees hieronder verder voor een beknopte opsomming van specificaties.

Programmeer door middel van lijnen en kleurcodes
Ozobot is ’s werelds kleinste programmeerbare robot. Hij heeft lichtsensoren aan zijn onderkant, waarmee hij kan “zien”. Ozobot programmeren is heel gemakkelijk. Teken lijnen en kleurcodes en plaats Ozobot vervolgens op de zojuist getekende onderdelen. Ozobot volgt nu de lijnen en zal acties uitvoeren bij de gekozen kleurcodes.
Programmeer digitaal met Ozoblockly
Met de gratis website Ozoblockly sleep je de codeblokjes op de gewenste manier onder elkaar en laad de code heel gemakkelijk in. Dit kan door Ozobot tegen het scherm te houden terwijl Ozoblockly de gemaakte code veranderd in een knipperende kleurcode. Ozobot leest deze kleurcode en voilà: Ozobot is geprogrammeerd en klaar om het programma af te spelen.
Apps, online games en geregeld nieuwe lessen
Het is ons doel om geregeld nieuwe lessen gratis online te zetten. U kunt van ons altijd dezelfde hoge standaard verwachten. Daarnaast beschikt Ozobot over een heel aantal apps voor zowel tablet als telefoon. Van OzoGroove tot Ozodraw, er is voor ieder wat wils. Online is een hele community die tips, lessen en ideeën met elkaar deelt. Ook zijn er games te vinden, bijvoorbeeld Shapetracer.
Bit-witt

OZOBOT BIT 2.0

Coderen door middel van lijnen en kleurcodes
Coderen door middel van Ozoblockly
Geschikt voor groep 3 tot en met 6
leraarhandleidingoptioneel7 (evo)

OZOBOT EVO

Coderen door middel van lijnen en kleurcodes
Coderen door middel van Ozoblockly
Geschikt voor groep 6 tot en met middelbare school
Bewegingssensoren aan de voor- en zijkant
Evo drukt zich uit met geluid
Op afstand bestuurbaar, contactloos programmeren en meer door Evo's bluetooth functie

CODEREN MET OZOBLOCKLY

CODEREN MET LIJNEN & KLEURCODES